Kangoo Jumps

Sportul Kangoo Jumps a ajuns recent în România şi este considerat a fi una dintre cele mai noi si eficiente forme de aerobic. Kangoo jumps îţi lucrează fiecare grupă de muşchi, punând accent pe muşchii abdominali şi fesieri, de regulă cei mai problematici. În timpul unei şedinţe se kangoo jumps se arde un număr impresionant de calorii, aproximativ 150 de calorii în circa 10-15 minute.

mai mult…

PILATES

Metoda Pilates este un sistem complet de exerciții fizice prin care se lucrează corpul în întregime, de la musculatura cea mai profundă până la cea periferică, exerciții în  care intervin atât mintea, cât și corpul și respirația.

mai mult…

ZUMBA

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de Zumba! Mai mult, odată înscrisă la un curs, Zumba va deveni hobby-ul tău numărul unu. Pentru că Zumba înseamnă muzică ritmată, veselie, dans nebun într-o atmosferă explozivă.

mai mult…

FITNESS

Fitness-ul poate fi un mod de a menține starea de sănătate, sau un sport de performanță. Condiția fizică bună se poate obține prin activitate fizică regulată. Efectele fitness-ului sunt: îmbunătățirea funcțiilor cardiacă și respiratorie, creșterea flexibilității, creșterea forței musculare și a rezistenței.

mai mult…

FUNCTIONAL TRAINING

Antrenamentul funcţional este un concept care ne îndeamnă să construim pe fundaţii solide activităţile pe care le facem de foarte mulţi ani. Suntem construiţi să facem aceste mişcări, astfel că acest tip de antrenament ne pregăteşte pentru sarcinile noastre de zi cu zi şi cele de la locul de muncă. Aveți ocazia să încercați acest tip de antrenament funcțional la sala de sport Studio Ina, una din sălile din Oradea care vă permite să alegeți dintr-o varietate de antrenamente cele care corespund preferințelor dumneavoastră.

mai mult…

GYM BALL

Sala noastră de sport vă pune la dispoziție două tipuri de mingi, cele mari și cele mici, cu care veți avea ocazia să faceți extrem de multe exerciții și combinații de exerciții și vă veți lucra, de asemenea, multe grupe de mușchi care se pot lucra doar cu ajutorul acestora. În zilele noastre mingea de fitness are o întrebuințare foarte largă, fiind folosită atât de medici cât și de sportivi amatori sau de performanță, în diferite tipuri de sport, de la fitness la yoga sau pilates.

mai mult…

TAE BO

Tae Bo este o combinație atractivă între aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop și antrenament cu greutăți. Este un program amuzant, energizant și eficient: într-o singura oră de lovit, fandat, întins și sărit se pierd de două ori mai multe calorii decât în aerobicul clasic.

mai mult…

REBOUND AEROBIC ACCELERATOR SYSTEM (AAS)

Rebound AAS este o activitate de grup plină de energie, un program revoluționar și inovativ care folosește ca mijloc principal o trambulină elastică profesională. Distractiv și funcțional, Rebound AAS îți accelerează rezultatele și îți distruge celulita.

mai mult…