GYM BALL

Sala noastră de sport vă pune la dispoziție două tipuri de mingi, cele mari și cele mici, cu care veți avea ocazia să faceți extrem de multe exerciții și combinații de exerciții și vă veți lucra, de asemenea, multe grupe de mușchi care se pot lucra doar cu ajutorul acestora. În zilele noastre mingea de fitness are o întrebuințare foarte largă, fiind folosită atât de medici cât și de sportivi amatori sau de performanță, în diferite tipuri de sport, de la fitness la yoga sau pilates.În general mușchii lucrați cei mai mult cu ajutorul acestor mingi sunt cei abdominali, fesierii și lombarii. Însă se pot lucra foarte bine și mușchii coapselor, brațelor, gambelor, umerii, pieptul sau chiar spatele. În plus mingea ajută foarte mult la îmbunătățirea echilibrului și reflexelor.

Gymball-ul este foarte util atunci când este practicat în scopuri terapetutice, în special pentru probleme ale coloanei, pentru corectarea posturii sau diferite alte probleme motorii.

Cu mingea de gymball putem face o mulțime de exerciții care ne vor îmbunătăți starea de sănătate și condiția fizică. Gymball-ul este o metodă excelentă pentru a arde grăsimile și pentru a scăpa de celulită. Articulațiile gleznelor, genunchilor și coxofemurale vor fi menajate și vom preveni apariția osteoporezei și a problemelor coloanei vertebrale.