REGULAMENTUL DE FRECVENTARE SI UTILIZARE A CENTRULUI SPORTIV INA STUDIO

 1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor abonatelor centrului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor centrului.
 2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al centrului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului Dvs. certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
 3. Usile centrului sunt deschise pentru Dvs. zilnic (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor, care vor fi afisate din timp). Va asteptam de luni pana vineri orele: 8.00 – 14:00 şi 16-22 si sambata: 8:00 – 14:00.
 4. In momentul intrarii Dvs. in randurile abonatilor centrului, veti primi un card de membru,  nominal, care se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare, card netransmisibil. Sunteti rugate sa aveti cardul de membru asupra Dvs. cand frecventati centrul. In cazul in care ati sosit la centru fara a avea cardul la Dvs. veti prezenta actul de identitate pe baza caruia se va verifica validitatea abonamentului.
 5. Plata pentru servicii se face la receptia centrului. Costul serviciilor, durata lor si programul acestora pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei centrului. Aceleasi reguli se aplica si in cazul produselor comercializate.
 6. Abonatele centrului pot solicita recomandari de la personalul centrului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Abonatele centrului sunt obligate sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv. Pentru utilizarea neadecvata a echipamentelor, abonatele isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni. Se consideram abonată a centrului chiar si persoana care achita o sedinta.
 7. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau a altui bun al centrului, persoana in cauza va suporta toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse asupra echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii (daca este cazul).
 8. Persoana care a devenit abonată a centrului, in timpul antrenamentului, trebuie sa isi incuie personal garderoba (dulapul), sa pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei chei noi si inlocuirea inchizatorii (dupa caz).
 9. Centrul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale uitate la vestiar, precum si pentru obiectele de pret care nu au fost lasate in grija recepţionerei. Posedand obiecte de valoare, sunteti rugată sa nu le lăsati in garderoba sau dulapul Dvs., ci sa le dati in grija recepţionerei.
 10. Pentru incomoditati aparute in urma lucrarilor de reparatii si constructii efectuate in zonă, administratia centrului nu-si asuma raspunderea.
 11. Regulamentul centrului va recomanda sa sustineti examenul medical pana la inceperea frecventarii centrului, deoarece, in mod evident, personal, sunteti responsabilă de sanatatea Dvs. Administratia centrului nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii Dvs. Administratia centrului nu-si asuma raspunderea, daca motivul inrautatirii sanatatii Dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament.
 12. Abonatele centrului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta centrului. In scopul securitatii persoanelor care frecventează centrul, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta clubului este interzisa in mod categoric.
 13. Accesul este interzis in incinta centrului:
 • Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;
 • Persoanelor cu aspect respingator sau in haine murdare;
 • Persoanelor insotite de animale;
 • Persoanelor cu boli infectioase;
 • Persoanelor care nu detin incaltaminte si imbracaminte de schimb.
 1. Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii:
 • nerespectarea prezentului regulament;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a centrului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
  savarsirea de infractiuni;
 • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a centrului;
 1. Nu deschideti geamurile daca functioneaza sistemul de climatizare.
 2. Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente.
 3. Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul anulat din unul din motivele de la punctul 16.
 4. In cazul folosirii saunei, va rugam sa efectuati un control medical de specialitate care sa nu va interzica acest lucru.
 5. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza INA STUDIO de orice responsabilitate.
 6. Sala de fitness. Pentru antrenamentele in sala de forta sunteti rugata sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva adecvata. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folosind in acest scop un prosop. Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigură de prospetimea si curatenia corpului Dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzis. Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre un antrenor. Nu fortati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti deindata lucrul si anuntati receptionera. In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat. La finele exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor destinat. Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugată sa va consultati in problema functionarii lor cu personalul clubului pentru a evita orice accidentare sau deteriorare a echipamentului.

 

 1. Sala de aerobic. Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit de catre administratie, fara intarzieri. Este interzis accesul in incaltaminte obisnuita in sala de aerobic. La finele orei de curs plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor, rezervat in sala. Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical, este exercitata numai si numai de catre instructor.

 

 1. Sauna si dusurile. La frecvantarea dusurilor si a saunei, in mod obligatoriu trebuie sa respectati urmatoarele reguli:
 • Este interzis accesul in sauna si la dusuri cu incaltaminte obisnuita;
 • Se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi in timpul frecventarii saunei si a dusurilor; de asemenea in incinta saunei veti folosi un prosop.
 • Pentru a nu deteriora sistemul de incalzire din sauna veti turna apa folosind lingura de lemn.
 • Inainte de a frecventa sauna este obligatoriu sa faceti dus; nu fortati robinetii, tevile sau cortinele dusurilor; cabina de dus din incinta camerei destinate saunei se va folosi pentru dusurile dinaintea si de dupa sauna.
 1. Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in regulament. Orice modificare a prezentului regulament va fi comunicata in timp util.